AMXX-BG.info • Новата генерация в AMXX скриптирането

Новото около сървърите и форума!
Потребителски аватар
Extreme
Потребител
Мнения: 911
Регистриран на: 16 мар 2014 18:22
Skype: thanatos21-
CS nick: Extreme
    Windows 10 Chrome
Контакти:

AMXX-BG.info • Новата генерация в AMXX скриптирането

Мнение #1 от Extreme » 15 окт 2016 20:30

Трябва да си регистриран, за да виждаш линковете.

Взимайки предвид положението със стария проект, amxmodxbg.org, решихме да възобновим идеята и отново да се опитаме да развием български сайт за AMXX скриптиране, който ще се стреми на потребителите си да предлага максимално качество в изработката на плъгини и помощ в скриптирането. Екипът ни се състои от дългогодишни администратори и модератори в най-големите български вериги за Counter-Strike,, както и доста хора с огромни познания от AMXX скриптинга. С помощта на потребителите, които бяха по-рано уведомени за създаването на този проект, успяхме съвсем да напълним форума с доста полезни статии и плъгини, като все още работим по забогатяването му с още повече информация. Добре дошъл е всеки, който иска да помогне!

По-долу ще намерите няколко връзки към полезни теми и раздели във форума ни, а останалото ще го оставим на вас, бъдещите ни потребители.
[hr][/hr]
AMXModX APIТрябва да си регистриран, за да виждаш линковете. • целта на този проект е да преведем всички функции на AMXX на български език, както и дадем примери и обяснения за същите.

ReHLDS & ReGameDLL CSТрябва да си регистриран, за да виждаш линковете. • информация и плъгини за новата HLDS платформа и CS мод.

AMXX ПлъгиниТрябва да си регистриран, за да виждаш линковете. • в този раздел можете да намерите всякакви плъгини за AMXX, както и да подавате заявки за изработка/намиране на такива.

Уроци за AMXX скриптиранеТрябва да си регистриран, за да виждаш линковете. • тук ще се пишат и споделят уроци за AMXX скриптирането.
[hr][/hr]
Форумът ни съдържа и специални потребителски групи, към които се добавят потребители с определени знания или задачи:

Скриптър • Членовете на тази група имат познания от PAWN скриптинга и активно участват в изработката на плъгини за форума или за неговите потребители.

Plugin Uploader • Задачата на тези хора е да качват нови плъгини във форума. Този ранк ще се дава на потребителите, които имат такова желание или направо са качили доста плъгини в съответните раздели.

V.I.P. • Потребителите които са помогнали с определено нещо във форума биват възнаграждавани с този ранк.
[hr][/hr]
Нуждаем се от вашата помощ за проектът да се окаже успешен. Очакваме ви!
Burton написа:Не ме кефиш, банвам те !!! Край !!! Точка!!!

Flower

This topic has 3 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Регистрация Влез
 

Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост