Защо CS 1.6 "замира" в България?

Потребителски аватар
Dragonspower
Потребител
Мнения: 8
Регистриран на: 21 юни 2014 10:09
Skype: Ersoy_98
CS nick: Dragonspower
Местоположение: Кубрат
    unknown unknown
Контакти:

Защо CS 1.6 "замира" в България?

Мнение #1 от Dragonspower » 16 фев 2015 14:34

Защо CS 1.6 "замира" в България?
Автор: Dragonspower

При лични интервюта с известни личности, осъзнах че играта Counter-Strike 1.6 "замира", поне в България.
Това се дължи на несериозните гейминг общности, които са създадени между другото и не планират да печелят нещо от това (Да, не всичко е за пари, но няма смисъл да се вложи, ако няма да има печалби).
Такива "вериги" не влагат пари, защото знаят, че няма да печелят, а използват парите от СМСите за реклами в по-известни сайтове. Подобни общности използват безплатни хостинг услуги и не си купуват домейни, а има някои които си купуват, но нямат лични идеи за сайтовете и форумите си и следователно решават да копират от други сайтове (Повечето копират от CS-BG & iPlay).
Това става "банално", не само развалят пазара на доказалите се вериги, а и бъркат играчите. Правил съм интервюта с хора, които преди са играли играта, но вече не я играят и една от главните причини да не я играят е, че са били измамени със СМСи, точно такива вериги мамят с СМСи и зарязват стимула на играчите.
В България е трудно да срещнете CS 1.6 играч, който поне веднъж да не е бил измамен, и да има - много са малко. Ще си позволя да нарека въпросните общности "еднодневки", тези вериги си купуват некачествени сървъри със смсчета, изпратени от мили деца, чието родители си хващат главите към края на месеците.
В България няма толкова играчи, колкото сървъри, разберете това - БАНАЛНО Е. Обръщам се към собствениците на "еднодневки" (Между 10 и 15 години са), не си губете времето със простотии и не се занимавайте с подобни дейности, а се захванете и учете, от Вас се иска само и единствено това, а през свободното си време можете да играете с вашите приятели в по-развитите вериги, които са се доказали в бранша и продължават съществуването си.
Искам да споделя в кои вериги бих играл аз, но няма да се аргументирам, защото ясно става защо ще играя там:
- cs.sector.bg, cs.man1a.com, iPlay.bg, cs.Gameplay.bg, csultimate.org, Slackserv.com и тн.

Но има и други типове собственици на еднодневки, със спечелените СМСи си активират привилегии в други вериги, което е някакъв безсмислен кръговрат и излага българската Counter-Strike 1.6 сфера.
От руската гледна точка, ние изглеждаме смешни. Може да се каже, че завиждам на руското качество и подреденост, там играчите си знаят ролите и собствениците на веригите са финансови готови, за да се заемат с такива дейности.
Не, че и при тях няма изцепки - има, но са стотици пъти по-приемливи, сравнение с нашите.

Всичко това е от моята гледна точка и не искам да обидя някоя верига.
Вие какво мислите за бъдещето на Counter-Strike 1.6? В кои вериги бихте играли и защо? Какво мислите за руското качество?
Моля коментирайте без да обиждате и посочвате конкретни сървъри/вериги, бедете максимално точни и мислете преди да пишете! :)


Следващите 2 теми, които ще бъдат публикувани са "Как да спасим положението на Counter-Strike 1.6" и "Отношенията между клиента и продавача".

Flower

This topic has 8 replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.


Регистрация Влез
 

Върни се в “Обща култура”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта