Правила за потребителите в сървърите и форумът

Преди да пишете, запознайте се с правилата на сървърите и форума!
Потребителски аватар
StreeeMS
Администратор
Мнения: 302
Регистриран на: 09 юни 2014 21:42
Skype: streeemsss
CS nick: streeemsss

Правила за потребителите в сървърите и форумът

Мнение #1 от StreeeMS » 07 дек 2014 23:16

Правила за игра в сървърите, касаещи играчите

1. Играча няма право да използва каквито и да е било помощни средства, като хакове, скриптове или други непозволени програми, даващи му предимство спрямо останалите играчи! – банва се по преценка на админа
2. Играчът, няма право да използва никове наподобяващи администарторските и нецензурни никове!
3. Играчът няма право да рекламира други вериги, сървъри или техните IP адреси и форуми! - банва се по преценка на админа
4. Не се толерират дразгите, обидите и псувните между играчите или целенасочените заяждания с администраторите и играчите в сървъра или форума. – наказание по преценка на админа
5. Играча няма право да подлъгва играч или администратор със съобщения от сорта на "[= [$][.::Jedai Hack 2 by -=Ganchev*=-::.][$] =] [-=4l1v3=-]". - банва се по преценка на админа
6. Забранено е умишленото саботиране на играта на съотборниците, като запушване на входове/изходи по картите, умишлено флашване или нарочно пречене и бутане с цел да бъдат убити! - наказание по преценка на админа
7. Забранено е играчите от противниковите отбори да си подсказват по Скайп, Вентрило, Teamspeak и останалите комуникационни програми! Подсказването ще се приема като игра с Wall Hack и ще бъде наказвано с бан за период от 4 седмици!
8. Забранено на играч/и да използва/т командатата RETRY, след като бъде/ат убит/и в началото на рунда. Наказанието е SLAY!
9. Забранено е закупуването на повече от 1 граната на рунд. Наказанието е SLAY!
10. Не се разрешава качването на маркираните места в червено. Също така и бъговете на картите. Наказанието е SLAY
11. Забранено е убиването на заложниците! наказание по преценка на админаАдминистратора има право да наказва по свое собствено усмотрение всеки един играч спрямо това за какво се е провинил .
Всеки един играч има право да се защити във форума със съответните доказателства (демо материал) ако смята , че е невинен.Правила, касаещи форума на веригата


І. Общи

1. Писането на кирилица е задължително. Забранено е да се ползват "4","6","1","7" вместо "ч","ш","ъ","т"!

2. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно и да описва съдържанието й!

3.Спазвайте добрия тон!

4. Забранява се поставянето на подвеждащи линкове. Например, текст или графично изображение, при натискането на които потребителят бива отведен до страница, нямаща нищо общо с изписаното/изобразеното.

5. Забранява се поставянето на изображения/текстове/видео с порнографско, анти-етническо, обидно или подобно неприемливо съдържание, включително такова с груби изразни средства и жестоко поведение.

6. Рекламата на друг сайт или сървър е забранена!

7. Писането само с главни букви се счита за промяна на добрия тон и е забранено!

8. Пускането на два поста един след друг е забранено.Има функция "едит", с която можете да промените предишното си мнение.

II. При въвеждане на аватар/подпис:

1. За изображение на профила (аватар) и в подписа си нямате право да използвате картинки/текстове с порнографско, анти-етническо, обидно и т.н. съдържание.

2. Подписът на всеки потребител не трябва да надвишава 200 пиксела височина.

3. Забранява се поставянето на заблуждаващи препратки в подписите. За такива се считат връзки с текст или графично изображение, чието съдържание не отговаря на страницата, към която сочат. Нарушителите губят правото да имат свой подпис за неопределено време.

ПРИ НАРУШЕНИЕ:
Потребителите ще бъдат предупреждавани 2 пъти, като при получаване на 3-то предупреждение следва автоматичен бан с продължителност ~7 дена или времетраене по преценка на Администраторите.
Последна промяна от Pandemonium на 24 апр 2020 19:58, променено общо 1 път.
Причина: Промяна в точка 2
Изображение

Ограничен достъп!

Моля, Влезте в акаунта си или се Регистрирайте , за да видите останалите мнения!

Върни се в “Правила”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост