Правила на форума

Правила на форума

Правила, касаещи форума на веригата

I. Общи

 1. Писането на кирилица е задължително. Забранено е да се ползват „4“,“6″,“1″,“7″ вместо „ч“,“ш“,“ъ“,“т“.
 2. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно и да описва съдържанието ѝ.
 3. Спазвайте добрия тон!
 4. Забранява се поставянето на подвеждащи линкове. Например, текст или графично изображение, при натискането на които потребителят бива отведен до страница, нямаща нищо общо с изписаното/изобразеното.
 5. Забранява се поставянето на изображения/текстове/видео с порнографско, анти-етническо, обидно или подобно неприемливо съдържание, включително такова с груби изразни средства и жестоко поведение.
 6. Рекламата на друг сайт или сървър е забранена!
 7. Писането само с главни букви се счита за промяна на добрия тон и е забранено!
 8. Пускането на два поста един след друг е забранено. Има функция „едит“, с която можете да промените предишното си мнение.

II. При въвеждане на аватар/подпис:

 1. За изображение на профила (аватар) и в подписа си нямате право да използвате картинки/текстове с порнографско, анти-етническо, обидно и т.н. съдържание.
 2. Подписът на всеки потребител не трябва да надвишава 200 пиксела височина.
 3. Забранява се поставянето на заблуждаващи препратки в подписите. За такива се считат връзки с текст или графично изображение, чието съдържание не отговаря на страницата, към която сочат. Нарушителите губят правото да имат свой подпис за неопределено време.

ПРИ НАРУШЕНИЕ:
Потребителите ще бъдат предупреждавани 2 пъти, като при получаване на 3-то предупреждение следва автоматичен бан с продължителност ~7 дена или времетраене по преценка на Администраторите.